пї Home

Benedendorpsstraat 6

7038 BC  Zeddam

Contact gegevens:

Telefoon: 0314 652700

E-mail: Els@hoeden.info

Openingstijden:

Maandag:

Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

En op afspraak

Gesloten

Gesloten

10:00-12:00

10:00-12:00

10:00-12:00

Gesloten

10:00-12:00

Home

Hoeden, mutsen en petten voor iedere gelegenheid.

Hoedenspeciaalzaak Els

Montferland

Hoe Vindt U Ons

Het montferland ligt ten oosten van Arnhem en ten zuiden van Doetinchem, vlakbij de Duitse grens.

Per auto

Komend uit de richting Arnhem, de snelweg (A12) volgen richting Oberhausen. Bij afrit Doetinchem deze snelweg verlaten. U komt dan op de snelweg (A18) richting Doetinchem. Bij afrit Kilder deze snelweg verlaten. Koment van de snelweg slaat u dan rechtsaf richting Zeddam. U komt dan door het dorpje Kilder en bij de rotonde moet u recht oversteken u komt dan na enkele kilometers bij de rotonde in Zeddam waar u rechtsaf moet slaan. U krijgt dan in de weg een wegverlegging om de snelheid af te remmen en als u deze gehad hebt moet u de eerste weg linksaf slaan, dit is de Benedendorpsstraat, u vindt ons aan de rechterkant.

Per trein

U kunt het beste naar Arnhem reizen. Hier neemt u dan de trein richting Doetinchem / Winterswijk. Uitstappen moet u bij het grote station Doetinchem, dat is de eerste halte na het station Doetinchem de Huet. Vanaf hier per streekbus van Syntus ( lijn 24 ) naar Zeddam. Uitstappen halte hertenkamp.

U moet dan de straat over steken en de Benedendorpsstraat inlopen. Het zijn vanaf de bushalte slechts 100 meter naar onze winkel.

Vanaf het station Doetinchem kunt u echter ook per treintaxi naar Zeddam komen.